About

HN PESONA IMPIAN ENTERPRISE
Selamat datang kepada pelanggan-pelanggan yang dihormati,Kami merupakan sebuah syarikat yang menyediakan pelbagai perkhidmatan berkaitan pendawaian elektrik, CCTV, plaster siling kapur, autogate dan juga menyediakan pelbagai jenis barangan elektrikal. Kami mempunyai pengalaman yang luas dalam bidang ini dan menyediakan perkhidmatan yang berkualiti tinggi untuk memenuhi keperluan pelanggan.

Kami menawarkan perkhidmatan pendawaian elektrik, termasuk pemasangan lampu dan kipas, re-wiring semula, upgrade 3 phase dan upgrade Db box. Selain itu, kami juga menyediakan perkhidmatan troubleshooting dan membaiki blackout. Bagi pelanggan yang memerlukan pemasangan aircond baru , kami juga menyediakan perkhidmatan tersebut.
Stok Terbaik Pada Harga Terbaik
Selain daripada itu, kami juga mempunyai sebuah kedai yang menjual pelbagai jenis lampu perhiasan, barang elektrikal dan CCTV. Kami menyediakan produk-produk berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan untuk memenuhi keperluan pelanggan.

Kami berusaha untuk memberikan perkhidmatan yang cekap, berkualiti tinggi, dan tepat pada masanya. Kami mempunyai pasukan yang berkelayakan dan berpengalaman untuk menjalankan kerja-kerja berkaitan dengan bidang kami. Hubungi kami untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai perkhidmatan yang kami tawarkan. Terima kasih.
Contact Us